Вести:

Friday, June 14, 2024

Иконописац, хуманитарац и самохрани отац петоро српчића, Милорад Иличић, пред одузимањем целокупне имовине

Friday, June 14, 2024 | Уреднички колегијум 0

Иконописац, хуманитарац и самохрани отац петоро српчића, Милорад Иличић, пред одузимањем целокупне имовине

Отац четворице дечака и једне девојчице налази се у изузетно тешком положају - због немогућности да плати струју, стигла му је опомена за искључење. А знајмо сви каква је даља процедура ове криминалне власти - извршитељи долазе по имовину а социјално по децу.
 
Отац четворице дечака и једне девојчице налази се у изузетно тешком положају - због немогућности да плати струју, стигла му је опомена за искључење. А знајмо сви каква је даља процедура ове криминалне власти - извршитељи долазе по имовину а социјално по децу.
Породица Иличић / Фото: Срби за Србе



Милорад је на Инстаграму објавио фотографију опомене из ЕПС-а у којој је наведен датун искључења - 18 јун.

"Браћо и сестре милосне, још нисам очи отворио а поштар на врата. Син виче: тата, тебе тражи". Изађем, позив за мене из Електродистрибуције. Долазе 18-тог да секу (искључе струју). Ја им кажем "сечите ако мора, ја да вам платим немам".


Нема Милорад да плати као што ни већина поштених и побожних у Србији нема да плати. Такви као он жртва су демонизованог напредњачког режима кога је западна администрација организовала тако да мучи, малтретира и сатире српски народ а онда да им одузима децу која завршавају... најчешће нико не зна где!

Милорад није било ко, није ни лењ ни мање радан од било кога, он само није лопов и бандит којима нико не сече струју иако је и не плаћају, и то је његов проболем.

О њему су у неколико наврата писали медији у Србији као о самохраном оцу у проблемима али који своју породицу покушава да издржи и прехрани израдом икона и дрвених крстова. На његовом Инстаграм профилу често оглашава своје производе за које је цена увек иста - односно нема је.

"Молимо браћу и сестре да деле наше радове. Цену немамо. Ваша је добра воља. То нам је једино за живот" опис је сваког његовог рада.

Међутим, вапај није довољан. Сит гладном не верује. Шесторо уста ових намучених Срба остаје гладно из дана у дан док Срби, све већи од већег, на интернету бију имагинарне битке. 

А Милорад, упркос свему, своје производе не само да не прецењује већ поклања и даје у хуманитарне сврхе. Свако мало на свом Инстаграм профилу објави фотографију пакета производа које шаље на продају како би сакупио прилоге за лечење туђе деце и спасавање туђих живота од беде.

Људи, морате да се тргнете. Свако од вас ко ово чита мора да учини нешто, да се одрекне једне кафе укафићу или прескочи један оброк да би спасао и помогао његовој породици.


Схватите, Србија не пропада због зла које се на њу наврзло него због свих вас који по том питању не чините ништа!
 
Све док се не обазирате на овакву патњу, ваши су стомаци пуни и вама лично је још увек добро, и те како добро! Због тог малог само за себе којим сте задовољни, други плаћају свиме што имају! Бандити који ову земљу воде ни плате не исплаћују из буџета већ га пљачкају а вас испалћују пљачкањем најсиромашнијих. Једном ћете ви бити ти који су најиромашнији, и то ускоро, нисте ни свесни како мало времена ће проћи.

Ваша себичност, неосетљивост на туђу патњу, отуђење и хладна срца онемогућавају живот поштенима. Коме ће у таквој земљи бити добро? Једино џелатима и њиховој псећој армији извршитеља, приватизованој полицији која их штити од и даље непостојећег а оправданог гнева, батинаша, бандита и других лопужа директно под управљачком руком СНС-секте која вам говори како је ископавање литијум добро за вашу децу а тиме једино своју даље богате коју ће попут Слободановог сина, Марка Милошевића, одвући негде у иностранство кад време њихове пљачке прође, након што су дебело наплатили осиромашени уранијум као ншето добро.

Ништа боље се не показују ни нововерци ватиканског кова под покровитељством анти-православне патријаршије у Београду. Овог човека стављају на чело Литија да би их народ видео како "брину" и "поштују" сиромашне и мученике а у ствари то раде као онда јеврејски фарисеји и лицемери који излазе на тргове да би их народ видео како посте и како би им се дивио. Истовремено овог оца петоро деце остављају да као пас скапава од глади док они живе у позлаћеним дворцима возећи лимузине које су стекли издајом вере православне, барем огромна већина њих, или прикупљањем прилога од оних којима је духовна помоћ потребна па их гладе и тапшу по рамену док их не "ошишају" за још који евро по угледу на свог палог "духовног оца" ватиканског папе. За то време ови Срби умиру од глади, у мукама и агонији. Нећете ни ви боље проћи, само још није дошао ред на вас. А њихова жетва је у пуном јеку.

Будите себични ако желите али на своје добро а не штету јер то више није ни себичност него губљење разума. Помозите Милораду да сутра ви не би сте били он! А можете да помогнете куповином његових производа ако вам је већ проблем да једноставно уплатите неки износ у овом изузетно тешком тренутку за њега. Учините то макар себе ради, да се вама слично не деси ако већ за друге немате осећај а по свему судећи...

Подаци Милорада Иличића:
Телефон: 0613239850
Текући рачун: 105000000258936291

Или га директно контактирајте путем његовог Инстаграм профила: https://www.instagram.com/miloradilicic/

Времена да се нешто учини има још до понедељка.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине