Вести:

Monday, June 10, 2024

ПАМТИМО: НАТО пакт на данашњи дан отпочео финалну фазу геноцида над Србима

Monday, June 10, 2024 | КМ новине 0

Данашњи дан обележава се као датум значајног догађаја уместо почетка финалне фазе геноцида над Србима са Косова и Метохије.

Image

Као што се време мења из летњег у зимско, тако и Срби са Косова и Метохије од данас прелазе са оног историјског на свевременску категорију сећања. Непрестано понављање, помињања и сећање на геноцид и жртве злочиначке НАТО окупације која је крвожедним шиптарским убицама дала одрешене руке да отимају, прогањају, пљачкају, зверски убијају, отимају и продају органе...

Данас је 10. јун. Тог дана, 1999. године, након двоипомесечног (78 дана) бесмучног бомбардовања народа Србије од стране сатанизованог НАТО пакта, започета је нова фаза геноцида чији је почетак већ и тада досезао вековну прошлост.

Званично на данашњи дан, престало је НАТО бомбардовање пошто је претходно донета Резолуција 1244 Савета безбедности УН и сличне фразе рекли би послушници сатанизованог центра моћи чији је НАТО пакт само машина за млевење меса, понајвише српског. Треба се и "у глави" оградити од токсичних заговорника "историје" и "прошлости" јер НАТО окупација Косова и Метохије јесте омогућена на овај дан - и то мировним а не војним путем -а ли то НИЈЕ ПРОШЛОСТ! Тиме се пере невина српска крв са руке НАТО-фашистичких зликоваца и јасно, у здравом разуму, мора се назвати правим именом оно што се догодило и што још увек не престаје - ГЕНОЦИД

https://quotefancy.com/media/wallpaper/3840x2160/1449259-Jeremiah-Wright-Quote-America-is-still-the-No-1-killer-in-the.jpg
"Америка је још увек убица број 1. у свету" ори се читавом планетом.

Након вишегодишње психолошке координације а затим и медијском пропагандом коју су водили најмрачнији умови западних квази-медија, уследила је у коначници и огољена демонизована подршка шиптарским кољачима из терористичке "УЋК" увиду НАТО агресије.

Најразорнијим оружјима које је имао у свом арсеналу зла, НАТО се обрушио на Србију, тадашњу СР Југославију у чијем саставу се налазила и Црна Гора, и засипао уранијумским, графитним, "обичним" и "паметним" бомбама државу и народ који су се бранили од најтежег облика тероризма. Тероризма Албанаца са Косова  и Метохије који је био потпомогнум највише америчким али  и европским средствима а обилато је финансиран новцем прикупљеним од наркотика, трговине људима и оружјем у чему је албанска мафија у том тренутку била број 1 у свету, а ни данас јој позиција није много пољуљана иако су све илегалне активности под своје преузеле владе западних земаља од којих опет, Америка, представља светског мафијашког боса.

undefined
Шиптари убијалиу читаве породице, као што су породицу Костић

Та земља, која себе воли да назива "светским полицајцем", у ствари је светски криминалац, бестидник, касапин и убица број 1. Они су, по окупацији Косова и Метохије, пажљиво управљали терором албанских зликоваца који су уз њихову подршку наставили да чине најезивије и најмасовније злочине на тлу Европе после Другог светског рата.

 
National Security issue image

На крају се испоставило да заговорници тог злочина нису само криминалци и зликовци већ и болесни људи са наклоностима ка масовним убиствима, пљачкама, униптавању а нарочито педофилији.

Након окупације КиМ која је започела на данашњи дан, 10. јуна 1999. године, само у првом таласу протерано је преко 250.000 Срба, а до данас тај број вероватно достиже и преко 350.000 Срба јер прогон не престаје. На жалост, тај прогон нико не бележи детаљно па се поуздано и не може рећи колики је тачан број Срба који су мачем и огњем протераниo јер НАТО је своје псолушнике у српској власти поставио одмах по окупацији јужне српске покрајине тако да се "зна" само оно што НАТО пакту одговара да се зна да би се Срби, иако једине жртве тог рата, нашли као једини кривци за све.

Старији српски брачни пар протеран из своје куће, на кратко се вратио да покупи "најзначајније" ствари из уништене куће - 1999. година.

Броју нешто преко 2.000 српских жртава и у укупномброју са албанским и сопственим којих је, ето, најмање, придодаје се и неколико хиљада директно убијених али без сваке сумње и на десетине хиљада Срба умрлих од разних врста канцера као директне и искључиве последице осиромашеног уранијума којим смо бомбардовани.

На десетине хиљада српских кућа, станова, хектари имања... отети су или на силу купљени од Срба, преко 150 српских цркава и манастира је порушено, а уништено је и преко 10.000 надгробних споменика.

Све то је само део штете нанете српском народу не само у том периоду већ до данашњег дана.

Daily Express
"На путу смо" - америчка штампа слави обзнањивање одлуке о злочину над Србима

Данас под окупаторском влашћу тим истима касапинима предају се на поклон зграде које су они уништили бомбама да на њиховом месту праве хотеле, просторе за забаву и провод, да прослављају и иживљавају се над злочинима које су починили на тлу Србије.

Зато се овај дан обележава као проста годишњица значајног догађаја а не као почетак финалне фазе геноцида над Србима са Косова и Метохије. Једном ће се то свако променити, ако не људи Бог ће све поставити на своје емсто. А тада, како са НАТО зликовцима тако и издајницима из српских редова - не желимо да будемо на истом месту јер биће вруће, јако вруће.

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине